Zajistěte si své místo na konzultačních dnech OPTAK Tour 2022

Přihlásit se na OPTAK Tour 2022

GDPR ve veřejných zakázkách

Jak se nový právní rámec ochrany osobních údajů dotkne zadavatelů veřejných zakázek?
Vše o tomto tématu se dozvíte na našem webináři.

  • Datum konání:
    16. 10. 2018

  • Čas konání:
    10:00 - 11:00

  • Typ:
    On-line webinář

  • Cena:
    zdarma

GDPR neboli Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů se týká každého, kdo zpracovává osobní údaje fyzických osob. Povinnost dodržovat nová pravidla v ochraně osobních údajů se nevyhnula ani zadavatelům veřejných zakázek.

Co se skrývá pod zkratkou GDPR? A jak ovlivňuje zadávání výběrových řízení?

Bojíte se, že vám Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) udělí pokutu za nakládání s osobními údaji? Odmítají vám dodavatelé poskytovat některé údaje? Pak přesně pro vás je tento bezplatný webinář, týkající se problematiky GDPR ve veřejných zakázkách.

Co se na webináři dozvíte?

  • Jaký dopad má GDPR ve veřejných zakázkách.
  • Co dělat, abyste byli v souladu s GDPR.
  • Které osobní údaje můžete požadovat a zpracovávat.
  • Jak na GDPR nahlíží poskytovatelé dotací.

Pro koho je webinář určen?

GDPR se dotýká každého zadavatele veřejných zakázek.

  • obce, města, kraje,
  • kulturní, vzdělávací  a výzkumné instituce,
  • zdravotnická zařízení,
  • soukromé subjekty, které jsou příjemci dotací,
  • sektoroví zadavatelé,
  • státní příspěvkové organizace,
  • organizační složky státu,
  • aj.

Známe zákony a vyznáme se v pravidlech. Najdete za námi stovky úspěšně realizovaných výběrových řízení.

Nevyhovuje vám čas nebo máte otázky, na které potřebujete odpovědi již nyní? Kontaktujte naše odborníky na 222 523 549 nebo na enovation@enovation.cz a domluvte si individuální bezplatnou konzultaci.

Webinář je online školení, které se koná s lektorem v daný čas prostřednictvím online přenosu. Školení probíhá v přímém přenosu prostřednictvím ANYMEETING a je pro všechny přihlášené zdarma.

Lektoři tohoto semináře

Všichni lektoři