GDPR ve veřejných zakázkách

Jak se nový právní rámec ochrany osobních údajů dotkne zadavatelů veřejných zakázek?
Vše o tomto tématu se dozvíte na našem webináři.

  • Datum konání:
    16. 10. 2018

  • Čas konání:
    10:00 - 11:00

  • Typ:
    On-line webinář

  • Cena:
    zdarma

GDPR neboli Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů se týká každého, kdo zpracovává osobní údaje fyzických osob. Povinnost dodržovat nová pravidla v ochraně osobních údajů se nevyhnula ani zadavatelům veřejných zakázek.

Co se skrývá pod zkratkou GDPR? A jak ovlivňuje zadávání výběrových řízení?

Bojíte se, že vám Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) udělí pokutu za nakládání s osobními údaji? Odmítají vám dodavatelé poskytovat některé údaje? Pak přesně pro vás je tento bezplatný webinář, týkající se problematiky GDPR ve veřejných zakázkách.

Co se na webináři dozvíte?

  • Jaký dopad má GDPR ve veřejných zakázkách.
  • Co dělat, abyste byli v souladu s GDPR.
  • Které osobní údaje můžete požadovat a zpracovávat.
  • Jak na GDPR nahlíží poskytovatelé dotací.

Pro koho je webinář určen?

GDPR se dotýká každého zadavatele veřejných zakázek.

  • obce, města, kraje,
  • kulturní, vzdělávací  a výzkumné instituce,
  • zdravotnická zařízení,
  • soukromé subjekty, které jsou příjemci dotací,
  • sektoroví zadavatelé,
  • státní příspěvkové organizace,
  • organizační složky státu,
  • aj.

Známe zákony a vyznáme se v pravidlech. Najdete za námi stovky úspěšně realizovaných výběrových řízení.

Nevyhovuje vám čas nebo máte otázky, na které potřebujete odpovědi již nyní? Kontaktujte naše odborníky na 222 523 549 nebo na enovation@enovation.cz a domluvte si individuální bezplatnou konzultaci.

Webinář je online školení, které se koná s lektorem v daný čas prostřednictvím online přenosu. Školení probíhá v přímém přenosu prostřednictvím ANYMEETING a je pro všechny přihlášené zdarma.

Lektoři tohoto školení

Všichni lektoři

Registrace na školení

Pro zjednodušení vzájemné komunikace se na seminář/webinář, prosím,
registrujte přes firemní e-mail. Registrace provedené soukromým e-mailem (@seznam.cz, @gmail.com atd.) nebudou akceptovány.

Všechny položky označené hvězdičkou * jsou povinné.